ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Assens

andet i Assens til salg

Erhvervslokaler til salg i 5610 Assens

Den nedlagte og fredede Assens Station er oprindeligt tegnet af arkitekt N. P. C. Holsøe, der i 1880'erne var chefarkitekt for statsbaneområdet i Danmark. Han blev således også ansvarlig for de stationer, der skulle anlægges i forbindelse med AssensTommerup-banens åbning i 1884.

Assens' gamle, historiske station er idag bl.a. blevet ombygget med en lejlighed med panoramaudsigt over havnen på den ene side og byen på den anden.En del af stueetagen er p.t. udlejet til kursusvirksomhed / webshop. Ejendommen har stadig mange smukke, synlige tegn på sin tidlige eksistens som stationsbygning, herunder et enestående og fredet klinkegulv.Stationsbygningen er fredet, og står i sin oprindelige tilstand, med to tårne og store uudnyttede etagearealer i flere plan, der kan ombygges og gøre ejendommen endnu mere attraktiv for lejere eller øge dens beboelses- og udlejningsareal.Der hersker en herskabelig "ånd" i bygningen, med højt til loftet, søjler og store flotte vinduespartier. Der er også et meget stort delvist istandsat kælderrum med bad og toilet, som kan indrettes til værksted eller kontorer med fuld ståhøjde og nem adgang. Beliggenheden er første klasse, da ejendommen ligger ved byens busterminal og passeres af stort set alle, der færdes i Assens. Der er også synsafstand til byens havn. Området er centralt placeret i Assens havn, hvilket betyder, at der er god trafik omkring ejendommen og gode transportmuligheder til resten af området. Med denne centrale placering har...