ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Hårlev

1973 m2 produktion, lager i Hårlev til salg

Rum til vækst og visioner

Forestil dig en platform, hvor virksomhedens ambitioner kan tage form og vokse. Midt imellem Køge og Faxe, i det fuldt udbyggede erhvervsområde i Hårlev, står denne imponerende ejendom, klar til at huse din virksomheds fremtid. Med 1.973 m2 under taget på en 4.942 m2 stor grund, er mulighederne næsten ubegrænsede.

Grunden er veludviklet, befæstet og indhegnet, komplet med en port og optimale tilkørsels- og parkeringsforhold. Denne ejendom, tidligere en livlig import/eksport handelsvirksomhed, er ideel for en større produktions- eller håndværksvirksomhed, der søger et domicilejendom med integrerede administrations- og produktionsfaciliteter.

268 m2 administrationsareal åbner for et univers af professionel elegance. En indbydende reception med glasparti/loft leder ind til tre store kontorer, hver et rum for visionær tænkning. Et fælleskontor og stort mødelokale, suppleret med et fuldt udstyret køkken, udgør kernen for samarbejde og vækst. Et tilstødende produktionslokale, med personalerum og to toiletter, afrunder denne del, der tilbyder rummelighed og funktionalitet.

1.705 m2 erhvervsareal, fordelt på tre højloftede, opvarmede lagerhaller, tilbyder hver især egen tilgang, toilet med bruser, og kontor, hvilket skaber fleksible arbejdsområder. Denne sektionelle opdeling, forstærket med dedikerede elmålere, understøtter effektiv drift og tilpasning til forskellige forretningsbehov. Disse faciliteter giver også mulighed for fordelagtig udlej...