ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Område ikke angivet

106 m2 butik i Område ikke angivet til salg

Udlejning tilladt - Indflytningsklar stand - Lave driftsomkostninger

Indretning

Erhvervsandelen er indrettet i to plan, med en over- og underetage med direkte indgang fra gaden. Direkte i indgangspartiet er man forbundet mellem de to plan med en indvendig og åben trappe, hvilket betyder en optimal aktivering af alle kvadratmeter. Hvad end man har behov for at drive butik, kontor, klinik eller showroom, så har denne enhed en rigtig god planløsning.
Store flotte vinduespartier mod gaden, hvilket giver gode eksponeringsmuligheder. Det vurderes, at der vil være plads til ca. 13-14 arbejdspladser (kontor). Der er ydermere 2 funktionelle toiletter. Stilrent og lyst elementkøkken i stueplan. Erhvervsandelen fremstår gennemrenoveret hele vejen rundt og er lige til at rykke ind i.

Erhvervsandelen er en del af en større og veldrevet andelsforening. Den månedlige andelsafgift er ca. kr. 7.350.

Anvendelse

Lokalerne kan anvendes til butik, kontor, showroom eller klinik. IKKE mulighed for konvertering til beboelse eller produktion af mad.

Lokalerne har hidtil været anvendt til galleri. Erhvervsandelen er stadig registreret som "kontor", jf. BBR.