ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Nyborg

1039 m2 andet i Nyborg til salg

Ejendom til salg i 5800 Nyborg

Erhvervsejendommen Det gl. Posthus i Nyborg sælges

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu udbyde erhvervsejendommen Enghavevej 2 i Nyborg.

Den bemærkelsesværdige ejendom, betegnet som det Gamle Posthus, er beliggende i den sydøstlige del af Nyborg. Ejendommen har kort afstand til den Fynske motorvej E20, Nyborg station samt Dyrehavevej, som er forbindelsesvejen til Svendborg.

Ejendommen blev i 2008 gennemgribende renoveret, hvor den blev ombygget fra det Gamle Posthus til Sundhedshus. I forbindelse med ombygningen blev der bl.a. anlagt P-pladser, lofterne i trapperummene blev brandsikret, og der blev etableret en elevator. Endvidere blev vinduer, tag og facader gennemgået og skiftet.

Samlet har ejendommen 2 enheder, hvoraf begge er anvendt til erhverv. Ejendommens samlede erhvervsareal er på 1.039 m2. Erhvervslejemålenes størrelser er hhv. 542 m2 og 497 m2. Erhvervslejemålene er udlejet til hhv. Kiropraktisk Klinik - Rygxperten og Lægerne Torvet, som har været lejere siden 2008.

Ejendommen fremstår majestætisk og udover den gennemgribende renovering, er den også løbende vedligeholdt og fremstår bl.a. med pæne facader, tag og vinduer. Yderligere er der særskilte målere, så alt forbrug går direkte til forsyningsselskaberne.

Tilhørende ejendommen er der parkeringspladser både foran og bagved ejendommen.

Lejemålsdata i ejendommen:

Rygxperten, 542 m...