ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Ringe

235 m2 boligudlejningsejendom i Ringe til salg

Boligudlejningsejendom til salg i 5750 Ringe

Flot udlejningsejendom centralt i Ringe

[xxxxx] Erhvervsmægler præsenterer med stolthed Algade 34, en fremragende investeringsejendom beliggende i Ringe.

Denne ejendom er godt placeret i hjertet af Ringe, hvilket også sikrer nem adgang til Svendborgmotorvejen, Ringe station, og Ørbækvej, der forbinder direkte til Nyborg.

Algade 34 omfatter i alt 4 enheder, herunder 2 boligenheder, som tilsammen udgør et boligareal på 235 m², fordelt på henholdsvis 145 m² og 90 m². Den ene boligenhed på 2. sal byder på en eksklusiv tagterrasse på 14 m², hvilket tilfører en særlig charme og værdi.

Derudover indeholder ejendommen 2 erhvervslejemål, som i alt udgør 204 m², fordelt på 74 m² og 130 m². Disse erhvervslejemål er i øjeblikket udlejet til henholdsvis tøjbutikken Binau og optikerforretningen Munk Petersen, begge er veletablerede virksomheder, der bidrager til ejendommens attraktivitet og stabilitet.

Ejendommen har gennemgået løbende vedligeholdelse og fremstår med en indbydende facade, der er ved at gennemgå en større renovering. Yderligere har ejendommen også et velholdt tag og pæne vinduer.

Algade 34 repræsenterer en unik mulighed for investorer, der søger en ejendom med både bolig og erhvervslejemål i et eftertragtet område."

Lejemålsdata i ejendommen:

Binau (Tøjbutik), 74 m2: 5 lokaler, 1 toilet samt køkken.

Munk Petersen (Optiker),...