ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Værløse

721 m2 andet i Værløse til salg

Attraktiv sale & lease back

Ejendommen

Denne erhvervsejerlejlighed er beliggende i en veldrevet ejerforening, i tidstypisk "light industrial" ejendom, der er opført i 1963. Ejerforeningen Kirke Værløsevej 26 og 26 A dækker over to bygninger, beliggende på Kirke Værløsevej 26 og 26A, som er opdelt i 16 erhvervsejerlejligheder.

Denne ejerlejlighed er med sine 721 m2, den største i ejerforeningen. Man har indgang fra både siden af ejendommen og via port i gavlen af ejendommen.

Lejer/sælger

Tømrermester Lars Egeris ApS blev stiftet i Værløse i 2016. Til daglig arbejder firmaet indenfor tømrer- og snedkerbranchen og anpartsselskabet beskriver selv firmaets formål som følgende: "Virksomhedens formål er at udføre tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer samt anden hermed beslægtet virksomhed". Der ca. 19 ansatte i virksomheden, som har haft en stigende omsætning og egenkapital de seneste år samt aktiver for mere end 7 millioner kr.

Lejekontrakt udarbejdes i forbindelse med en handel. Vilkår for lejekontrakten vil være en årlig leje á kr. 488.300,- (kr. 677,25 pr. m2).

Regulering vil være NPI, minimum 1,5 %, dog maksimalt 3 %. Lejer har fremlejeret og afståelsesret. Binding for lejer vil være 5 år og binding for udlejer vil være 10 år.

Anvendelse

Ejendommen anvendes i dag til værksted, lager og kontor for håndværksvirksomhed.

BBR: Enhed til i...