ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Kastrup

391 m2 andet i Kastrup til salg

Ejendom til salg i 2770 Kastrup

Velkommen til denne charmerende ejendom på Løjtegårdsvej i Kastrup. ”Løjtehus” er opført i 1934 og har en farverig historie, som du kan læse mere om i prospektet.

Ejendommen er en blandet ejendom, der består af en skøn restaurant på 321 m², med tilhørende overdækket terrasse, et stort udeserveringsareal samt en intern trappe, der leder til 98 m² bolig på førstesalen.

Ejendommen har en nostalgisk atmosfære, der leder tankerne hen på klassiske film som “Sommer i Tyrol”. Restauranten er indrettet med råt træ, gulvtæppe, listelofter, rødternede duge og vægdekorationer i form af ølskilte og platter. Den overdækkede terrasse er forsynet med grønt filttæppe, og dertil findes et veludstyret restaurationskøkken med tilhørende lagerplads.

Ejendommen er egentlig velholdt, men trænger dog flere steder til lidt opdatering.

Ejendommen overtages fri for lejere, så man enten kan etablere sit eget restaurationskoncept eller udvikle ejendommen i en anden retning. Det kræver dog dispensation for, eller tillæg til, den gældende lokalplan, hvilket sælger gerne vil medvirke til.

Boligen på første sal fremstår slidt og kræver istandsættelse, men køberen har mulighed for at påbegynde renoveringen med det samme.

Ejendommen er en unik perle, der kan udvikles i nye og spændende retninger eller bevare sin særegne karakter. Køber kan også vælge at drive restauranten videre, som i dag.

Ejendommen er beliggende på Løjtegårdsve...