ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Middelfart

erhvervsgrund i Middelfart til salg

Velbeliggende erhvervsgrund i attraktvt erhvervsområde

Velbeliggende erhvervsgrund i attraktivt erhvervsområde i Middelfart sælges. Der er tale om 4.800 m2 beliggende få minutters kørsel fra motorvejsafkørsel.

Ejendommen er omfattet af lokalplan 29.09, beliggende indenfor delområde I. I henhold til lokalplanen kan der indenfor området opføres bebyggelse til industri, værksted, engroshandel og oplag. Der skal som udgangspunkt etableres 1 parkeringsplads pr. 100 m2 lagerbygning, og 1 plads pr. 50 m2 kontor. Bebyggelse skal placeres 20 m fra skel mod Fynsvej og 10 m fra skel mod Staurbyvej. Der kan bygges i højst 13 meter, med en bebyggelsesprocent på 50.

Der er udviklet et skitsoplæg på grunden, som indeholder 300 m2 produktionshal, 500 m2 lagerhal og 200 m2 kontor/reception/showroom. Projektet kan medkøbes efter behov.

Vælger du at bygge i Middelfart Kommune kan du forvente central og attraktiv placering af virksomheden, god infrastruktur og veletableret erhvervsområde.

Da der er tale om et ubebygget areal, tillægges købesummen moms.