ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Sønderborg

193 m2 andet i Sønderborg til salg

Ejendom til salg i 6400 Sønderborg

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde en erhvervslejlighed til salg og– eller udlejning til detail i centrum af Sønderborg.

Denne erhvervsejerlejlighed i Sønderborg centrum er strategisk placeret ved Rønhavepladsen, et livligt centrum for begivenheder og aktiviteter. En tilgængelig passage fører direkte til parkeringsfaciliteter bag ejendommen, hvor en dedikeret parkeringsplads tilhører lejligheden, hvilket sikrer nem adgang for både ejer og kunder.

De store udstillingsvinduer giver en unik mulighed for at præsentere produkter og tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende. Beliggende i en bevaringsværdig bygning, tilføjer erhvervslejligheden en historisk og karakterfuld dimension til dens omgivelser.

Direkte adgang fra gågaden fører ind i forretningslokalet, der er flot renoveret med bevarelsen af de fine gulve og loftets høje akustikpaneler, hvilket skaber en fornem og æstetisk tiltalende atmosfære. Der er et godt lysindfald i lokalet, hvilket yderligere forbedrer stemningen og gør lokalerne til et behageligt sted at være. Udover det primære forretningslokale rummer erhvervslejligheden et kontor og- eller behandlingsrum, et mindre lagerrum eller tekøkken med en praktisk opvaskemaskine samt et toilet. Yderligere er der til erhvervslejligheden en tør kælder, som også kan anvendes til lager.

Denne erhvervsejerlejlighed er ideel for en mindre virksomhed, der ønsker en central beliggenhed i Sønderborg centrum og sætter ...