ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Område ikke angivet

102 m2 kontor i Område ikke angivet til salg

Erhvervsandel på attraktiv adresse i København K

Indretning/ejendommen

Denne erhvervsandel er en del af A/B Rosengården 5-7, som er en sund og solid forening stiftet i 1982. I foreningen er der i alt 6 erhvervsandele og resten er boliger. Den charmerende ejendom er opført i 1843 og en del af Indre bys største grønne gårdmiljøer, som er omgrænset af Krystalgade, Fiolstræde, Peder Hvitfeldts Stræde og Rosengården.

Selve andelen har en fleksibel planløsning, men er for nuværende indrettet med tre gode kontorer/undervisningslokaler samt køkken med mindre spiseplads og toilet. I forbindelse med lokalerne er et rum til opbevaring (loftshøjde ca. 1,55 m) beliggende over porten.

Den månedlige ydelse til foreningen er ca. kr. 5.017 (+ forbrug, varme og internet). Vand er inkluderet i ydelsen til foreningen.

Andelen ejes af et firma, hvorfor dette også burde være muligt for en kommende ejer.

Anvendelse

Erhvervsandelen anvendes i dag som kontor med undervisning. Jf. BBR-meddelelsen er enheden registreret som enhed til kontor (Anvendelseskode: 321).
Den oplagte anvendelse er, som nuværende eller alternativt klinik eller showroom.

Eventuel ændring af anvendelse skal godkendes af andelsforeningen samt Københavns Kommune.

Din erhvervsmægler i Norden

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen...