ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Lunderskov

764 m2 produktion, kontor, lager i Lunderskov til salg

Særdeles god industriejendom med flere anvendelsesmuligheder

Beliggende i Lunderskov udbydes til salg en industriejendom på i alt 764 kvm fordelt på 3 bygninger. Denne ejendom kan anvendes til mange forskellige formål, håndværkere, transportfirmaer, lager, værksted og produktion.

Ejendommen ligger midt i Lunderskovs mest populære industrikvarter, kun 4 minutter fra E20 motorvejen.

Der er let tilkørsel til ejendommen med både små og store lastvogne, udenomspladsen er grusbelagt og kørefast. Der er offentlig transportmuligheder forholdsvis tæt på industriområdet både i form af både tog og bus.

Der er synlighed fra Industrivej, hvor der er gode muligheder for skiltning ved indkørslen, samt yderligere skiltning ud mod Kongsbjerg.

Der er gode parkeringsmuligheder på den 4.325 kvm. store grund. Foruden hovedbygningen på 591 kvm, er der et lagerlokale/garage uden vand og varme på 160 kvm, samt en container på 13 kvm.

Hovedbygningen indeholder faciliteter som udsugningsanlæg, trykluft, kran med maks. 500 kg løft, kontor, omklædning, bad, toiletter og the køkken. Der er to alu porte i bygningen, en i gavlen ud mod industrivej, og en i siden, hvilket også gør det nemt at dele op.

Vi er i et industriområde med gode veletablerede virksomheder så som BSB Industry, Dykon, Woca, Provet, Tantec, Bøges både og mange flere.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25