ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Kolding

90 m2 andet i Kolding til salg

Kontor på 90 kvm midt i Kolding til salg

I denne historiske bygning fra 1880, på Pakhustorvet, få minutters gang fra banegården og gågaden i Kolding, finder du dette kontor på 2. sal på 90 kvm (tinglyst areal 99 kvm) med synlige træspær mv. der emmede af historie og charme.

Med disse kontorlokaler til salg i Kolding er du tæt på alt og det bliver ikke mere centralt, men du sidder alligevel i rolige omgivelser.

Bygningen er opdelt i erhvervsejerlejligheder og ejendommens drift håndteres af ejerforeningen. Ejendommen er registeret som bevaringsværdig (Niveau 3). Bygningerne med værdierne 2-4 er de bygninger, som i kraft af deres arkitektur, kulturhistorie og håndværksmæssige udførelse er fremtrædende eksempler inden for deres slags.

Disse kontorlokaler til salg i Kolding er indrettet med 4 møde- og kontorlokaler samt et lille tekøkken og toilet. Der er 2 stk. parkeringskort til parkeringspladsen i gården, samt adgang til kælderrum.

Der er parkering på begge sider af bygningen. Ejerlejligheden har udsigt mod den offentlige parkeringsplads.

Omgivelserne er præget af meget erhverv og der ligger mange virksomheder og butikker i gåafstand fra ejendommen. Bl.a. kan du komme til havnen og Pakhuset på få minutter til fods, ligesom Kolding Åpark ligger få minutter derfra. Uddannelsesinstitutioner som IBA, SDU, KUC og Designskolen er også kun 2-3 minutter derfra.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25.