ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Kolding

710 m2 andet i Kolding til salg

Kontor og Lager til salg i Kolding

Vi er glade for at kunne præsentere dette flotte kontor og lager til salg i Kolding beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde med kort afstand til Kolding centrum og motorvejen.

Kontoret og Lageret til salg i Kolding har en attraktiv planløsning med et storrumskontor, flere separate kontorer og møderum samt et lagerrum, der tidligere har været brugt som datacenter til hosting af IT-services. Der er desuden et separat lager med indgang fra gårdspladsen. Her er der også mulighed for at reetablere port adgang til lagerdelen.

I dag anvendes erhvervsejendommen til kontor primært af ejeren selv, hvortil 87 kvm lager og 1 kontor er udlejet på lempelige vilkår med en gensidig kort opsigelse.

Ejendommen har et befæstet areal foran ejendommen med ca. 10 parkeringspladser, som giver gode parkerings- og tilkørselsforhold for virksomheden.

Ejendommen henvender sig til virksomheder med behov for domicilprofilering, IT, liberale erhverv, sundhed, undervisning – eller f.eks. en internetbutik med behov for lager osv. Dette kontor og lager til salg i Kolding er beliggende i et pænt område primært med ældre villaer, men også enkelte erhvervsejendomme. Der er kort afstand til fjord og skov og få min. kørsel til motorvejen. Samtidig ligger stor indfaldsvej til Kolding et minut herfra.

Ejendommen kan, hvis du ikke har brug for det hele, også opdeles – evt. med eller uden lager, hvor efter du kan udleje den resterende del. Der er mulighed...