ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Jordrup

1279 m2 kontor, lager i Jordrup til salg

Flot kontorejendom med tilhørende lager lidt udenfor Kolding

Beliggende i hyggelige landlige omgivelser, men stadig kun 5 minutter fra motorvejen og 10 minutter fra Kolding, finder du denne unikke ejendom.
Denne erhvervsejendom til salg i Kolding består af 3 selvstændige bygninger med fællesparkering og stort udenoms areal.Perlen er kontorbygningen på 495 kvm, opført i 2006 og godkendt til liberalt erhverv.Kontoret er indrettet præsentabelt som kreative lyse kontorlokaler og med højt til loftet.

Stueetagen er indrettet med storrumskontor, samt 3 lukkede kontor/møderum.

Herudover er der køkken, printerrum og toiletter. Der er fra stueetagen 2 trapper op til 2 forskellige åbne indskudte planer, som kan bruges til kontor, mødelokale eller showroom. Der er i alt 3 indgange til denne bygning.På siden og bagudrettet har du et lager på 585 kvm. Der er let adgang fra kontoret.Der er et mindre lagerkontor og toiletforhold i bygningen og egen indgang, så den vil kunne udlejes selvstændigt, hvis dette ønskes. Der er adgang via stor port med gode tilkørselsforhold bagfra.Erhvervsejendom til salg i Kolding har tidligere været anvendt som fotostudio, showroom og lager, og vil kunne anvendes som sådan igen.Der er på ejendommen også et boliglejemål – kan anvendes som ekstra kontor. Boligen er 199 kvm fordelt på stueplan og tagetage. Der er ca. 50 kvm uudnyttet loftrum.Boligen er med nyere gulve og vinduer i det meste af huset.Boligen er opvarmet med oliefyr, imens resten af ejendommen er opvarmet via af en blanding af oli...