ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Rødding

2306 m2 andet i Rødding til salg

Let tilgængelig industriejendom beliggende i Skodborg!

Industri/lagerejendom med tilhørende kontor bestående af 3 bygninger fordelt på 3 matrikler og 2 adresser, Skodborgsøndergade 48 og 50D i 6630 Rødding. Industriejendommen er på i alt 2.306 kvm erhvervsareal og beliggende centralt i Skodborg med 12 min til motorvej E20.

Hovedbygningen i midten består af 1.380 kvm hvor ca. 180 kvm kontor, værkførerkontor, toilet, omklædning, tekøkken og velfærdsrum. Der er særskilt toiletter til kontoret og ind til lageret. Den forreste del af lageret er højloftede og der er ca. 800 kvm med ca. 5m i frihøjde til loft. Lageret har faciliteter som to mekaniske porte på 4×4 meter, en traverskran og udsugning. Derudover er der et lager bagerst i bygningen på ca. 150 kvm med port (4×4), rengøringsrum, indskudt dæk og et loftsrum.

Bygningen opvarmes via et oliefyr og callefeur varmepumper. Der er mulighed for parkering foran bygningen, og bag bygningen ved administrationen. Bygningen er opført i siporexblokke beklædt med stålplader udvendigt, tagpaptag med hældning og flere ovenlysvinduer.

Der er kørerfast belægning til både den kolde hal til venstre for hovedbygningen og værkstedet til højre for
hovedbygningen.

Bygningen til venstre for hovedbygningen er en kold hal opført i mursten med stål spær og eternittag. I dag anvendes den som lage og er i alt 800 kvm, hvor der er 8,2m til kip og 3,6m til spær. Hertil er der to garager til opbevaring. En rektangulær hal med en port der er ca. 3,7m høj og 3,3m ...