ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Kolding

1094 m2 produktion, lager, kontor i Kolding til salg

Industriejendom med kontor sælges i Kolding S

Denne meget funktionelle produktions ejendom er beliggende i den sydlige del af Kolding, i et fuldt udbygget erhvervsområde. Bygningen er velbeliggende både i forhold til motorvejene omkring Kolding (3 km) og Kolding By. Infrastrukturen er god og gør det nemt at komme til byen og omverdenen fra ejendommen.

Ejendommen har utallige muligheder for anvendelse, både til produktion, værksted, lager eller en kombination heraf. Der kan også være udstilling og kontorfaciliteter. I dag anvendes ejendommen til maskinværksted og kontor.

Ejendommen er veldisponeret. Du har indgangsparti lige ved parkeringspladsen, hvor du har mandskabslokale/dobbeltkontor til venstre og stort åbent kontormiljø og arkiv til højre. Det åbne kontormiljø vil også være oplagt til udstilling eller showroom. Velfærds- og mandskabsrum, køkken, toiletter og omklædning finder du til venstre bag kontoret i forbindelse med adgang til produktionen.

Fra velfærdsrummene og kontoret kommer vi til et område, hvor der kan være værksted, produktion, udstilling eller lager. I dette afsnit er der også 2 værkfører kontorer.

Ejendommens produktionsareal har ovenlysvinduer i hele arealet og er udstyret med udsugning, en port på 4 m bred og 3 m høj. Der er nem tilkørsel til porten fra offentlig vej med en asfaltbelægning både til lastvogne og biler.

Ejendommen er velegnet som domicil for mange forskellige brancher.

Der er 224 amp i ejendommen. Som udgangspunkt medføl...