ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Greve

321 m2 andet i Greve til salg

Den perfekte balance, hvor drømme realiseres

Velkommen til et harmonisk samspil mellem hjem og erhverv. Denne rustikke bolig/erhvervsejendom opført af Lind & Risør i rustikke kvalitetsmaterialer beliggende i den rolige og centrale "Håndværkerbyen". Her kombineres det bedste af begge verdener med masser af erhvervsmuligheder samt rolig boligområde.

Træd ind i en verden af potentiale, hvor den perfekte balance mellem bolig og erhverv giver dig mulighed for at realisere dine drømme og udleve dine kreative ambitioner. Denne ejendom er mere end blot sten og mur; den repræsenterer en legende legeplads for dine idéer og din erhvervsmæssige fremtid.Gennem en fin flisebelagt indkørsel med en praktisk carport introduceres du til ejendommen, hvor en ugenert have med frodig beplantning og solbeskinnede fliseterrasse byder velkommen til øjeblikke af ro og afslapning.

På hele 321 kvadratmeter kan du skabe den perfekte balance mellem familieliv og erhvervseventyr. Med hele 125 kvadratmeter erhvervsareal til din rådighed, er der intet, der begrænser din kreativitet og dine drømme. Tidligere anvendt som væveskole, giver ejendommen dig et alsidigt rum, der blot venter på at blive omdannet til din skræddersyede virkelighed. En diskret indgang til erhvervsdelen tilbyder muligheden for at adskille arbejde og privatliv, mens gode parkeringsforhold gør livet lettere for dig og dine kunder.Træd ind i den rustikke entré/trappehall med klinker, hvorfra en god fornemmelse følger dig igennem huset. Fra første sal byder...