ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Fredericia

224 m2 andet i Fredericia til salg

Boligudlejningsejendom med 3 enheder til salg i Pjedsted!

Ejendommen er beliggende centralt i trekantområdet, i Pjedsted kun 10 km fra Fredericia centrum. Byen har egen skole, samt idrætscenter. Det er let tilgængeligt med bybus til og Fredericia, samt regionalbus til de omkringliggende byer.

I dag fungerer ejendommen som en boligudlejningsejendom med 3 boliglejemål, hvor de to lejemål i stueetagen er udlejet, og 1.salen står tom til købers anvendelse.

De to lejere i stueetagen har boet der siden henholdsvis 2011 og 2014. Lejen er ikke blevet reguleret siden, så der er en potentiel lejereserve/lejepotentiale ved lejerskifte. Lejemålet på 1.salen er under renovering, en køber vil skulle færdiggøre renoveringen før anvendelse/udlejning. Alle lejligheder har egen bi målere på el, vand og varme, hvor der betales aconto til den nuværende ejer.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Bygningen fremstår i slidt tilstand, hvor klimaskærmen trænger til et visuelt løft. En kommende ejer skal derfor være indstillet på at gøre noget ved ejendommen, og lejemålene når de skal genudlejes.