ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Greve

1293 m2 kontor i Greve til salg

Ikonisk badehotel - et varetegn af fascination

Ikonisk og majestætisk bygning med en rig historie, oprindeligt opført som et charmerende smukt badehotel. Dette enestående mesterværk er en sand juvel i Greves krone, og det bærer byens unikke karakter og historie med sig. Greve er stolt af sine karakteristiske kendetegn, herunder Greve Marina, den idylliske Mosede Havn, det historiske Mosede Fort og ikke mindst, den 8 kilometer lange,skønne sandstrand. Midt imellem de to charmerende havneperler ligger Greve Badehotel, der emmer af tidløs elegance og fascination.

Greve Badehotel er et levende vidnesbyrd om svundne tider, hvor gæster fra nær og fjern søgte tilflugt ved den idylliske kyst. I 1934 overtog de to søstre, Sigrid og Tove Andersen “Grevinderne”, badehotellet og forvandlede det til centrum for utallige arrangementer og legendariske fester. Danseskoler og store selskaber fandt også vej hertil, og det er nu et varetegn af fascination, som hele byen beundrer.

Det ikoniske badehotel - et varetegn af fascination. Træd ind i historiens vingesus, og skab din egen mavefornemmelse her.

Den imponerende smukke ejendom er opdelt i fem lejemål og præsenterer en alsidig investeringsmulighed:

Ejendommen er opdelt i 5 lejemål som fordeler sig således: