ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Store Heddinge

1165 m2 andet i Store Heddinge til salg

Livsstil og lederskab i landlige rammer

I Renge, en charmerende landsby, hvor himlen strækker sig vidt og roen hersker, finder du denne imponerende ejendom. Nyistandsat bolig- og erhvervsejendom, som repræsenterer en unik kombination af landlig charme og moderne bekvemmeligheder, en perfekt blanding af livsstil og lederskab.

På en 2.810 m2 stor grund åbner ejendommen op til et boligareal på 306 m2 og et erhvervsareal på 955 m2, hvilket tilbyder enestående muligheder for både familiebolig og erhvervsbrug.

Stueetagens boligareal er designet med fokus på åbenhed og lys, hvor et elegant, flot og strømlinet Designa køkken møder gulv-til-loft vinduer, der indrammer den maleriske udsigt. Denne etage tilbyder alt, hvad en moderne familie kunne ønske sig: en rummelig vinkelstue, tre komfortable værelser og et stilfuldt badeværelse.På første sal åbner hjemmet sig op med en overflod af lys og en rummelig følelse. Her finder man et stort rum, der elegant forener stue, spisestue og køkken i et åbent alrum, hvor et flot Vordingborgkøkken står i centrum. En vestvendt balkon tilbyder en unik udsigt over de nærliggende marker, mens to indbydende værelser fuldender denne del af boligen. Dens tidligere anvendelse som indbringende Airbnb-lejemål bekræfter ejendommens værdi som en attraktiv investering.

Erhvervsdelen af ejendommen består af tre store haller med porte og med diverse anvendelsesmuligheder, kontorfaciliteter og et hyggeligt frokostområde med tekøkken, der alle tilfører en dimension ...