ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Tørring

282 m2 boligudlejningsejendom i Tørring til salg

Flot og velholdt udlejningsejendom i Tørring

Flot og velholdt udlejningsejendom i Tørring

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde Sønderbrogade 11 i Tørring.

Ejendommen er beliggende centralt i Tørring med kort afstand til Viborg Hovedvej og den midtjyske motorvej, samt kun 1,5 km til Tørring skole.

Samlet har ejendommen 3 enheder, hvor alle er boliglejemål. Ejendommens samlede boligareal er på 282 m2, og boliglejemålenes størrelser varierer fra 82-104 m2.

Ejendommens lejligheder blev i 2007 gennemgribende renoveret, hvoraf 2 lejligheder blev til 3, da tagetagen blev udnyttet. Lejlighederne fremstår både pæne & indbydende med nyere installationer samt køkkener og badeværelser, ligeledes fra 2007. Yderligere er der blevet lagt nye gulve, og ejendommen er blevet efterisoleret. Hertil skal tilføjes, at der er gulvvarme i stuelejligheden, dog ikke i køkkenet.

Ejendommen er meget vedligeholdt, og fremstår standsmæssigt godt med nyere tag og vinduer fra 2007. Tilhørende ejendommen er der en hyggelig baggård til lejernes benyttelse, og i baggården er der også fælles redskabsskure.

Der gøres opmærksom på, at der har været planlagt separatkloakering i 2021. Der er dog ikke registreret påbud vedr. dette, hvorved årsagen kan være, at ejendommen ligger på hjørnet af 2 veje.

Lejemålsdata i ejendommen:

Østergade 8A, 2. Sal, 82 m2: 2 værelser, 1 badeværelse samt køkken-alrum.

...