ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Boligudlejningsejendom til salg i 7250 Hejnsvig

Fuldmuret og moderne rækkehuse samt 2 projektgrunde

Blue-Estate Erhvervsmægler kan tilbyde rækkehusene Smedevej 1-7B og den tilstødende grund Smedevej 2 samt parcelhuset Bredgade 62 i Hejnsvig.

Hejnsvig er beliggende kun 9 km fra Billund, yderligere ligger rækkehusene i gåafstand til Hejnsvig Skole, idrætshaller og børnehave.

Rækkehusene har et samlet boligareal på 656 m2, og består af 7 nyere rækkehuse, 1 villa samt 1 grund. De 7 rækkehuse blev bygget i 2012 til 2015, og fremstår pæne og moderne. Yderligere kræver rækkehusene minimalt vedligeholdelse, de er fuldmuret, og opvarmes med luft - vand varmepumper. Tilhørende rækkehusene er der installeret solceller samt solfangere på tagene, yderligere har de egne depotrum og enkelte har carporte.

Tilstødende rækkehusene er 2 projektgrunde, Smedevej 2 og Bredgade 62, som muligvis kan bebygges jf. gældende lokalplan 80 for området.

Rækkehusene er fuldt udlejet, og lejerne betaler A/C forbrug til udlejer. Ejer afregner lejernes el efter bimålere for at få indtægterne fra solcellerne. Alle lejerne har egen have, samt en fælles blind vej og egne parkeringspladser / carporte.

Lejemålsdata i ejendommene:

Smedevej 1 & 3, 91 & 90 m2: 4 værelser, badeværelse samt køkken

Smedevej 5A-5C, 2 på 99 m2 og 1 på 87 m2: 3 eller 4 værelser, badeværelse samt køkken

S...