ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Tørring

248 m2 boligudlejningsejendom i Tørring til salg

Flot udlejningsejendom med en god beliggenhed i Tørring

Flot udlejningsejendom med en god beliggenhed i Tørring

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde Sønderbrogade 5 i Tørring.

Ejendommen er beliggende centralt i Tørring med kort afstand til busstation, indkøb og shopping. Yderligere er der nem adgang til den Midtjyske motorvej, samt Vestvejen der er forbindelsesvejen til E45, Østjyske motorvej.

Samlet har ejendommen 3 enheder, hvoraf alle er beboelsesenheder. Ejendommens samlede boligareal er på 248 m2, heraf er 90 m2 i kælderen godkendt til beboelse. Boliglejemålenes størrelser varierer fra 56-102 m2, og alle lejligheder er renoveret og fremstår pæne.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår bl.a. med pæne facader, som er omfuget i 2022. Yderligere er der kommet nyt tag i 2023 samt nyere PVC-Vinduer. Tilhørende ejendommen er der en fælles have til ejendommens lejere samt en garage, hvor der er plads til cykelparkering og opbevaring.

Der er særskilt forbrug, dog afregnes 1. Sal og Stuen ift. El på baggrund af bimåler.

Der gøres opmærksom på, at der er planlagt separatkloakering med ikrafttrædelse pr. 2021. Ejer har ikke fået påbud fra kommunen i forhold til dette.

Lejemålsdata i ejendommen:

Kælder, 90 m2: 4 værelser, 1 badeværelse samt køkken.

Stuen, 102 m2: 4 værelser, 1 badeværelse samt køkken og egen terrasse.

1. Sal, 56 m2: ...