ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Fredericia

boligudlejningsejendom i Fredericia til salg

Totalrenoveret udlejningsejendom beliggende i Herslev

Totalrenoveret udlejningsejendom beliggende i Herslev

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde Herslev Bygade 1A, 7000 Fredericia.

Ejendommen er beliggende i Herslev, der er en satellitby til Fredericia og beliggende midt imellem, Vejle, Kolding & Fredericia, med under 20 minutter til storbyerne.

Samlet har ejendommen 3 boliger, der varierer fra 76-111 m2. Ejendommen og dens lejligheder blev totalrenoveret i 2012. Her blev ejendommen blandt andet net-pudset, vinduerne blev skiftet og indvendigt blev alle lejlighederne gennemgribende renoveret. Lejlighederne fremstår i dag meget flotte med klinkegulve, gipsvægge, lyse og åbne køkken-alrum samt badeværelser med klinker og gulvvarme.

Tilhørende ejendommen er der pæne vaskefaciliteter, depotrum og en god have med tilhørende terrasse. Lejerne er generelt glade for at bo til leje i ejendommen, hvor 2 ud af 3 lejere har boet i ejendommen siden 2014. Yderligere er der en aflåst garage, denne er på nuværende tidspunkt udlejet til kr.3.800,- pr. år.

Ejendommen opvarmes med oliefyr og der er i ejendommen installeret særskilte forbrugsmålere.

Lejemålsdata i ejendommen:

1A 1.sal 104 m2: Flot entre, 3 værelser, 1 badeværelse med gulvvarme, og et åbent køkken-alrum.

1A st. tv 111 m2: Entre, 3 værelser, 1 badeværelse med gulvvarme, stort køkken-alrum og åben stue.

1A st. th 76m2: Køkken, stue, 1 badev...