ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Fredericia

248 m2 boligudlejningsejendom i Fredericia til salg

Velholdt udlejningsejendom med en central beliggenhed i Fredericia

Velholdt udlejningsejendom med en central beliggenhed i Fredericia

[xxxxx] Erhvervsmægler kan nu tilbyde Danmarksgade 21A i Fredericia.

Ejendommen er beliggende centralt i Fredericia lige ved gågaden, samt er der kort afstand til busstation, indkøb og shopping. Yderligere er der nem adgang til Taulovmotorvejen E20, samt motortrafikvejen nummer 28, der er forbindelsesvejen til Vejle.

Samlet har ejendommen 2 enheder, som fordeler sig over en bolig og et butikslokale. Boligen på 1.sal består af 248 m2, og fordeler sig over 5 værelser, et stort køkken, 2 badeværelser, en meget stor stue og egen tagterrasse samt baggård. Lejligheden på 1.sal er i dag registeret til beboelse, denne har dog tidligere været anvendt til kontorlokaler. Yderligere vil lejligheden på 1.sal være oplagt til fremtidig opdeling til flere lejemål.

Ejendommens butikslokale i stuen, udgør samlet 250 m2. Butikslejemålet er attraktivt, både grundet dets beliggenhed som er meget central, samt størrelsen og parkeringsmulighederne rundtom butikslejemålet. Lokalerne er i dag udlejet til Red Barnet, med 6 måneders opsigelse, samt almindelig nettoprisindeksregulering. Red barnet har været lejere siden April 2017.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår bl.a. med en fornuftig facade. Yderligere er der skiftet vinduer i hele 1.salen. Tilhørende ejendommen er der en fælles baggård med egen indkørsel til ejendommens lejere, hvo...