ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Udlejningsejendom med et erhverv og 7 boligenheder som er fuldt udlejet, og har en central beliggenhed i Fredericia.

Udlejningsejendom med et erhverv og 7 boligenheder som er fuldt udlejet, og har en central beliggenhed i Fredericia.

Blue-Estate Erhvervsmægler kan nu tilbyde Gothersgade 29, i Fredericia.

Ejendommen har en særdeles god beliggenhed, centralt i byen, lige overfor Fredericias kommune kontor på gågaden. Det er også grundet ejendommens attraktive beliggenhed, at restauratørerne Niso Sushi har lejet sig ind. De blev lejere i 2019, her blev der i forbindelse med deres indflytningen istandsat for over 1.5 millioner kr. i lejemålet.

Yderligere er der i ejendommen 7 boliger hvoraf 4 er regulære lejligheder, og 3 er fungerende værelser med fælles bad og køkken. Lejlighederne i ejendommen fremstår af ældre dato, dog er alle installationer skiftet som gør det nemt at optimere og modernisere. Der er i ejendommen minimal tomgang og flere af ejendommens lejere har boet længe i ejendommen. Der er netop sket en udflytning i lejligheden 1.sal th. Denne lejlighed er nu ved at gennemgå en lettere renovering forud for genudlejning.

Ejendommen har i 2023 gennemgået en totalrenovering, hvoraf bagbygningen som huser 2 lejemål bl.a. har fået isat komplet nye 3-lags energivinduer i hele bygningen inkl. kælder, isat komplet nye facadedøre, og fået oprettet nyt tag med ny tagpap som er efterisoleret. Yderligere er der sket reparation af samtlige fuger samt maling af facaden. Bygningen er blevet hulmurisoleret, og sokkel samt kælderskakt er pud...