ejendommeidanmark.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Erhvervsejendom til salg i Bogense

232 m2 boligudlejningsejendom i Bogense til salg

Boligudlejningsejendom til salg i 5400 Bogense

Charmerende udlejningsejendom tæt på havnen i Bogense

kan præsentere den charmerende ejendom på Adelgade 36 i Bogense.

Beliggende centralt i Bogense, giver denne ejendom nem adgang til landevejene 311 og 317, som forbinder Odense og Middelfart med Bogense.

Opført i 1900, indeholder denne ejendom i alt 3 boliglejemål, som er fordelt over 3 lejligheder med en samlet boligareal på 232 m2. Størrelserne varierer fra 58 til 87 m2. Alle lejligheder er i velholdt og i fornuftigt stand med bl.a. nye gulve i 2018. Yderligere er lejlighederne attraktivt opdelt, og fremstår pæne og gode.

Udvendigt fremstår ejendommen tiltalende med en renoveret facade, nye vinduer samt et pænt tag.

I kælderen har lejerne egne vaskemaskine og tørretumbler på egne el målere. Yderligere har lejerne adgang til en rummelig og hyggelig fælles have med terrasse, lejerne passer i fællesskab selv ejendommens have.

Lejerne har egne depotrum, som er placeret i den hyggelige have. Yderligere er der nyere fjernvarme i ejendommen. Der er i ejendommen gode og lette optimeringsmuligheder, hvor det ville være hensigtsmæssigt at installere individuelle målere til det kolde vand, til fremtidig opkrævning af aconto vand.

Lejemålsdata i ejendommen:

Stuen, 87 m2: 3 værelser, køkken og badeværelse.

1. Sal, 87 m2: 3 værelser, køkken og badeværelse.

2...